Alles over Anxiety ringen met een kortingscode!

Despora anxiety ringen helpen jou dealen met stress.

In ons moderne leven, waar het tempo snel is en de verwachtingen hoog liggen, worden steeds meer mensen geconfronteerd met de uitdagingen van angst en stress. Herkenbaar? En wil jij hier ook een hulpmiddel bij? Lees dan snel verder!

Het gebruik van anxiety ringen is een subtiele, maar effectieve manier om je te helpen met deze uitdagingen en de daarbij komende emoties om te gaan. Spring meteen naar de mooie 15% kortingscode onderaan de pagina!

Een anxiety ring heeft beweegbare onderdelen

Een ring met beweegbare onderdelen waar je aan kan draaien. Het valt niet op, en het kan wél helpen om angst, stress en andere emotionele uitdagingen aan te gaan. Ook wel bekend als fidget ring of stress-ring.

Wanneer is een dergelijke anxiety ring waardevol en helpend?

  • Bij stress
  • Onrust, angsten
  • Nagelbijten
  • Haren trekken
  • Skin picking
  • Veel energie door AD(H)D
  • Minder focus

Hulpmiddel bij het omgaan met angst en stress

Anxiety ringen, ook wel bekend als ‘stress ringen’ en ‘fidget tools’, zijn ringen die naast een esthetische waarde, ook dienen als hulpmiddel bij het omgaan met angst en stress. Deze ringen zijn ontworpen met draaiende of bewegende delen, waardoor de drager een tactiele uitlaatklep heeft. De bewegende onderdelen bieden een kalmerend effect, vergelijkbaar met nagelbijten, haren trekken, het tikken van een pen of het wiebelen met een voet – een natuurlijke manier om overtollige energie (en stress) af te voeren. De ring kun je als het ware zien als jouw stille metgezel in de strijd met de innerlijke onrust.

De ring is net als mindfulness

Het concept van anxiety ringen is al langer bekend in de hoek van mindfulness en zelfzorg. Door je bewust te worden van de bewegingen van de ring en je te concentreren op het hier en nu, kan jij een moment van rust creëren te midden van de chaos van al jouw gedachten. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om jezelf te kalmeren en een gevoel van controle en overzicht terug te krijgen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Bij Despora verkopen ze kwalitatief goede ringen. Ze hebben het grootste aanbod anxiety ringen online! Veel van deze ringen zijn gemaakt van hoogwaardige metalen zoals roestvrijstaal of titanium, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Het zwaardere gewicht van de ringen kan ook al een mindful gevoel geven!

Geschikt voor iedereen

Iedereen kan de ringen dragen. Ongeacht je leeftijd, gender of beroep. Ze worden gedragen door mensen van allerlei achtergronden, van studenten die worstelen met examenstress tot professionals die dagelijks de druk van deadlines ervaren. Een ander interessant aspect is dat – in een wereld waar mentale gezondheid steeds meer erkenning krijgt – anxiety ringen een symbolische manier bieden om openlijk te praten over angst en stress, zonder het stigma dat er soms aan verbonden is.

Despora anxiety ring
Despora anxiety ring
Despora anxiety ring

Lees meer over anxiety ringen in mijn eerdere blog.

15% Korting via Psycholoog Marieke

De anxiety ringen kun je met 15% korting kopen met de code: PSYCHOLOOGMARIEKE .

Ga snel naar: https://www.despora.nl/collections/anxiety-ringen

Despora anxiety ring en kortingscode

Hoe ziet zo’n ring er uit?

Mensen showen op YouTube hun anxiety ring: https://www.youtube.com/results?search_query=anxiety+ringen

Blog

Lees mijn blog op: https://www.despora.nl/blogs/nieuws/de-verborgen-strijd-anxiety-ringen-en-jouw-stille-uitdagingen

Disclaimer: Helpt vooral goed bij lichte stress- en angstklachten

Een niet te vergeten disclaimer is dat anxiety ringen geen vervanging zijn voor professionele hulp als je ernstige angst- en paniekproblemen hebt. Ze vormen enkel een waardevolle aanvulling op jouw gereedschapskist van zelfzorgtechnieken die je kunt gebruiken om jouw mentale welzijn te bevorderen. Heb je vragen hierover? Stel ze mij via het contactformulier.

Denk je dat je therapie nodig hebt?

Recente berichten

Sociale angst

Paniek

Dossier: zelfbeeld

Dossier: Innerlijk kind en triggers